Blog pagina

11

IJsbad bij slechte doorbloeding door MS

“Het ijskoude water doet echt pijn, zeker aan mijn handen. Eigenlijk schreeuwt je lichaam dat je eruit moet gaan. Door jouw begeleiding kon ik rustig blijven en de knop om zetten om in het water te blijven.” ❄️❄️ Een paar dagen geleden introduceerde ik ijs voetenbadjes en handenbadjes...
Read More
11

Breathwork & Ice masterclass

Ice ice babyWord je al gek van alle black friday aanbiedingen? Mijn mailbox zat vanmorgen helemaal vol met aanbiedingen en acties. Persoonlijk ben ik best gevoelig voor koopjes en acties. Na het openen van mn telefoon stond ik gelijk helemaal aan en wilde ik alle acties checken. Gelukkig...
Read More
11

Alles is energie

Voor sommige van jullie klinkt dit misschien wat zweverig, maar dat is het niet. Alles heeft trillingen en trilt op een bepaalde frequentie. Jijzelf, de voeding die je eet, de kleding die je aanhebt, alles. De frequentie waarop iets trilt kan je meten met speciale apparatuur.  De frequentie...
Read More
11

Wat zijn macronutriënten en moet ik ze tellen?

Macro’s Macronutriënten zijn voedingsstoffen die je in grote hoeveelheden nodig hebt. Ze geven je lichaam energie in vorm van kilocalorieën.  Vaak horen mensen die bezig zijn met afvallen of voeding over die beruchte macro’s. Vaak wordt ook geadviseerd om je macro’s te tellen.  Je hebt drie soorten macronutriënten:...
Read More
11

Beperkende overtuigingen

Toen ik in Maart met mijn vriend een workshop Handpan spelen ging volgen durfde ik bijna de auto niet uit om naar binnen te gaan. Heel wat beperkende overtuigingen kwamen voorbij. “Ik ben niet muzikaal.” “Ik heb geen ritme gevoel.” “Ik ben niet goed met muziek.” Toen ik...
Read More
1 2

Welkom

Vind hier interessante blogs over vitaliteit, tips&tricks en handige weetjes

Recente blogs

IJsbad bij slechte doorbloeding door MS
februari 3, 2022
Breathwork & Ice masterclass
november 26, 2021
Alles is energie
november 9, 2021

Post Category