Beter ademen

= Beter leven

De kracht van ademhaling
We kunnen weken zonder eten, dagen zonder water maar slechts enkele minuten zonder lucht. Met de ademhaling kun je invloed uit oefenen op je prestatievermogen, energieniveau, focus, stressniveau, immuunsysteem en je algehele gezondheid. 

11

Breathwork

Ademhaling is de sleutel naar ons autonome zenuwstelsel, het verhoogt je energieniveau, het verlaagt je stressniveau en je kunt onverwerkte emoties ophalen en loslaten. 

Allemaal door simpelweg adem te halen. 

Ik hoor het je denken: ik adem toch de hele dag? 
We ademen alleen bijna nooit bewust en gebruiken maar zo’n 30% van onze longcapaciteit. Daarbij komt kijken dat we bijna allemaal ‘verkeerd ademen’. Te oppervlakkig, te hoog en via de mond. 

Bij Maureen van VitaMaui kun je terecht voor:
– 1-op-1 ademsessies
Epiphora methode
– Ademcirkels in een groep
– Breath & Ice Masterclass
– Ademwerk op maat (voor groepen of bedrijven)

Is ademwerk geschikt voor mij?
Ademwerk kan helpen bij:

  • Weinig energie
  • Stress niet kunnen controleren
  • Emotionele blokkades / Traumatische ervaringen opheffen
  • Onzekerheid, minderwaardigheidsgevoel
  • Angst (zoals faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen)
  • Boosheid / Agressie
  • Verbinden met jezelf en je omgeving 
  • Het niet kunnen uiten
  • Niet optimaal kunnen genieten van het leven

Breathwork wordt echt afgesteld op het individu of de wensen van een groep.

Wanneer je meer informatie wilt neem dan contact op met Maureen.

Plan een ademsessie in

Met wie?

11

Maureen Otten

View Profile

1-op-1 sessie

Wat is een ademsessie?
Ademen is dé manier om in contact te komen met je lijf en je gevoel. Wanneer je dit 1-op-1 doet kunnen we de ademhalingstechnieken afstemmen op jouw probleem of wens. 

Tijdens de ademsessie komen verschillende ademhalingstechnieken aan bod om je energie te verhogen, verbinding te maken met je lijf, te ontspannen en oude shit los te laten.

Voor wie is het en waarom je het eens zou moeten doen

Een ademsessie is voor iedereen aan te raden. Zeker als je last heb van chronische stress, angsten, overprikkeldheid of hart/long problemen is het aan te raden eerst een 1-op-1 ademsessie te doen. 

Tijdens een ademsessie adem je in het ritme dat aangegeven wordt. Het doel? Verbinden met je lijf en je binnenwereld. Door in verschillende ritmes en dieptes te ademen verander je je staat van zijn. Je kunt gericht ademen voor meer energie, meer ontspanning, meer focus en meer in contact met je lichaam en emoties. 

Een ademsessie werkt door op het hele lichaam en je emoties. De ademhaling zet van alles in beweging waardoor het vaak ervaren wordt als een helende gebeurtenis. 

11
11

Ademcirkel

Wat is een ademcirkel?
Ademen is dé manier om in contact te komen met je lijf en je gevoel. Dit kun je alleen doen of in een ademcirkel. Een ademcirkel is een ademsessie in groepsverband. Door met zijn allen in eenzelfde ritme te ademen ontstaat er een krachtige sfeer en dynamiek. Vaak is het makkelijker om in een groep het ritme te volgen en expressie te geven aan de geluiden en bewegingen die je lichaam uitwillen.

Tijdens de ademcirkel komen verschillende ademhalingstechnieken aan bod om je energie te verhogen, verbinding te maken met je lijf, te ontspannen en oude shit los te laten.

Voor wie is het en waarom je het eens zou moeten doen
Een ademcirkel is voor iedereen aan te raden. Wanneer je behoefte hebt te verbinden met je lichaam en je gezondheid wil optimaliseren. Een ademcirkel is zeker aan te raden wanneer je regelmatig last hebt van stress of klachten als vermoeidheid. 

Een ademcirkel zorgt voor diepe verbinding met je eigen lijf en iedereen in de cirkel. Waar je binnenkomt als vreemden is het na een ademsessie alsof je elkaar al jaren kent.

Waar en wanneer?
De ademsessies vinden een keer per kwartaal plaats in het Westland. Bekijk even Events om te kijken wanneer de eerst volgende sessie is. Daarnaast is het mogelijk om een ademcirkel te hosten bij jouw thuis of op kantoor. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang tips&tricks hoe je elke dag een beetje beter kan worden