Holistische fysiotherapie Naaldwijk, Westland

11
Fysiotherapie Naaldwijk: 6 maanden traject

Het complete traject om vertrouwen in je lijf terug te winnen, weer mogelijkheden te zien en om te kunnen doen wat jij het allerliefst doet.

Holistische Fysiotherapie Naaldwijk – Herstel kracht en vertrouwen in Je Lichaam

Ontdek het 6 maanden durende traject dat je helpt om het volledige vertrouwen in je lichaam terug te winnen, je horizon te verbreden en te kunnen genieten van datgene wat je het liefste doet. Kun je je dit voorstellen?

Stel je eens voor dat je weer moeiteloos kunt functioneren en ten volle kunt leven. Je hebt de vrijheid om te doen wat je wilt, want je vertrouwt op je eigen lichaam en alle mogelijkheden die voor je liggen. Je voelt je energiek, in staat om te sporten, te werken en voor je dierbaren te zorgen.

Het lijkt misschien onbereikbaar op dit moment, en dat is begrijpelijk en frustrerend.

Het kernprobleem is dat door de pijn of beperkingen die jouw klachten met zich meebrengen en de versnipperde zorg die je tot nu toe hebt ervaren, het vertrouwen in je lichaam en de daarmee verbonden mogelijkheden verloren zijn gegaan.

Laat ons je helpen om de controle over je leven terug te krijgen. Bij VitaMaui bieden wij een effectief traject aan dat je lichaam en geest zal versterken, zodat je weer kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Het probleem is dat je door de pijn of beperkingen van jouw klachten, de zorg die je van hot naar her stuurt en je tot nu toe niet echt geholpen heeft, je het vertrouwen in- en daarmee de mogelijkheden van je lijf bent verloren.

Het zou toch niet zo moeten zijn dat je door niemand geholpen kan worden? Dat er niks te doen is aan jouw huidige staat van gezondheid? Dat je je altijd zo moet blijven voelen?

Ik begrijp dat je je wellicht verdrietig en gefrustreerd voelt. Ik snap dat je het helemaal beu bent en dat is waarom ik, sinds ik van een reguliere aanpak overgegaan ben op een holistische aanpak, al honderden cliënten heb geholpen naar een fijner leven en een vrijer lijf. Ik geloof namelijk dat het ook anders kan. Het is mijn missie om middels een andere aanpak jou echt te helpen het leven te leven waar jij naar verlangt.  

"Ik ben niet eigenwijs, mijn aanpak is gewoon beter."

Hoe pak je dat aan?

Wat gaan we doen?

Stap 1. Begrepen worden en mogelijkheden bespreken waar je met artsen nooit over hebt gesproken.

Het is belangrijk om eerst te begrijpen wat er aan de hand is. Waarom herstel je niet? Wat is de onderliggende oorzaak? Maar om ook te kijken naar de mogelijkheden: Welke mogelijkheden zijn er, die anderen niet zien? We maken samen een plan op basis van JOUW verlangens. Wat jij diep van binnen wilt.

Stap 2. Vertrouwen in je jezelf, je lichaam en de mogelijkheden

Zonder vertrouwen in jezelf en in de mogelijkheden die er openliggen, kun je niet vooruit. We werken samen aan het stap voor stap verbeteren van je gezondheid en het terugwinnen van vertrouwen. We kijken wat er op dit moment in de weg staat, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Stap 3. Verbeteren van je gezondheid

Nadat je begrijpt wat de onderliggende oorzaken zijn waarom je niet hersteld, weer wat vertrouwen hebt in jouw mogelijkheden kunnen we aan de slag met het verbeteren van je gezondheid. Het doel blijft om meer te kunnen doen van hetgeen waar jij blij van wordt. We zullen werken aan o.a. je fysieke gezondheid, voeding, slaap, beweging, ademhaling, stress-ontspanning, mindset, en overtuigingen.

11

We bewandelen dit pad samen

Ik ben er voor je om aandachtig te luisteren, verbindingen te leggen, mogelijkheden te zien. Samen werken we aan jouw verlangens. Zes maanden lang. Zodat je daarna:

 • Vertrouwen hebt in je lijf
 • Kunt doen waar je blij van wordt
 • Weer kan sporten, werken, je steentje bij kan dragen
 • Weet hoe je in diepe ontspanning komt
 • Kunt luisteren naar je lichaam
 • Een goede partner, ouder, vriend kan zijn
 • Kortom, meer kan doen waar je hart sneller van gaat kloppen, wat jouw gelukkig maakt. Zonder continue rekening te moeten houden met je lijf en je beperkingen.
Dit wil ik!

Dit mag je verwachten:

6 maanden traject: samen werken aan meer vertrouwen en kracht

1x €2375 of €400 p/m
 • Gratis intake om inzicht te krijgen in het traject en inventarisatie van jouw obstakels en verlangens.
 • Uitgebreid assessment waarin we de balans opmaken, een persoonlijk plan maken, mogelijkheden bespreken, je verlangens in kaart brengen (90 min)
 • Holistisch bloedonderzoek (meer dan 100 waarden gemeten) incl. uitgebreid persoonlijk rapport en advies plan (t.w.v. €255)
 • 9 live sessies waarin we werken aan gezondheid op basis van je persoonlijke plan (90 min)
 • 3 online coaching calls (30 min). Deze kun je inzetten om vragen te bespreken, waar loop je tegenaan, wat heb je nodig?
 • Toegang tot online omgeving met cursussen over ademhaling, slaap, voeding, beweging, stress, ontspan- en beweegoefeningen
 • Whatsapp support van Maureen
 • Een deel van je investering is terug te krijgen via je zorgverzekering als je verzekerd bent voor fysiotherapie. Je kunt uitgaan van minimaal €144 tot maximaal €594, afhankelijk van je zorgverzekeraar en je polis. Plan voor meer informatie een gratis intake in. 
Gratis intake inplannen

Toch liever losse sessies?

Ik raad je aan om, als je je leven en je gezondheid echt wilt veranderen aan de slag te gaan met het traject. 

Wil je toch liever losse sessies volgen, dat kan natuurlijk ook. Neem hiervoor contact met mij op of plan een afspraak in via mijn online agenda.

Fysiotherapie PLUS Consult (40mins)

€65

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang tips&tricks hoe je elke dag een beetje beter kan worden