Aanmelden info avond Long Covid

Aanmelden

Epiphora methode en ademwerk informatie avond

Effectieve aanpak bij Long Covid klachten

Ondanks dat we steeds minder bezig zijn met de Coronacrisis, kampen steeds meer mensen met de gevolgen van Long-Covid. Als zorgprofessional zal je ongetwijfeld cliënten krijgen met deze klachten. De aanpak van deze klachten is nog een groot vraagteken, gezien veel nog niet wetenschappelijk bewezen is en het natuurlijk een ‘nieuw probleem’ is.

Zelf heb ik als fysiotherapeut en ademtherapeut de afgelopen anderhalf jaar veel gewerkt met Long Covid patiënten. Door verschillende tools te combineren ben ik uiteindelijk tot een effectieve aanpak gekomen van deze klachten. Naar mijn idee zijn er een aantal factoren belangrijk in de aanpak van deze klachten. Waaronder de (dis)balans in het zenuwstelsel, de doorbloeding van en naar het brein, de ademhaling, de staat van de darmen en nutriënten.

De aanpak van de behandeling van Long Covid vergt daarmee dus een totaal aanpak.

Wil je jouw klanten beter kunnen adviseren en door kunnen sturen, om ze uiteindelijk nog beter van dienst te zijn?

Op dinsdag 14 november organiseer ik een informatieavond voor zorgprofessionals in het Westland. Tijdens deze avond vertel ik je mijn inzichten over de mogelijk effectieve aanpak bij Long Covid klachten, maak je kennis met- en zal je zelf de kracht ervaren van ademwerk en de Epiphora methode als tool bij deze klachten en kun je netwerken met andere zorgprofessionals uit het Westland.

Wat?

Informatieavond Ademwerk en Epiphora methode als aanpak bij Long Covid

Voor wie?

Zorgprofessionals uit omgeving Westland/Midden Delfland

Wanneer?

Dinsdag 14 november van 19.00-20.30

Waar?

In het Westland, Exacte locatie wordt nader bekend gemaakt