Fysiotherapie bij chronische klachten en aandoeningen

Win vertrouwen terug in je lichaam en in de toekomst

11

Efficiëntere, holistische benadering

Verbeteren van kwaliteit van leven

Voorkomen van verdere complicaties

Holistische fysiotherapie bij chronische klachten

De aanpak die je zoekt

Herken jij je hierin?

 • Altijd pijn
 • Beperkt in dagelijks leven
 • “Je moet er maar mee leren leven…”
 • Chronische aandoeningen/ziekten
 • Meerdere vage klachten
 • Hoofdpijn/migraine
 • Langdurige klachten na o.a. Long-Covid en hersenschudding

Ervaar jij hierdoor…?

 • Pijn en ongemak
 • Vermindering van kwaliteit van leven
 • Beperking in dagelijkse activiteiten
 • Verlies van vertrouwen in jezelf en de zorg
 • Emotionele impact, zoals angst en depressie
 • Stress en spanning
 • Gebrek aan energie en motivatie

Het zou toch niet zo moeten zijn dat je er maar mee moet leren leven?

11
Anti symptoom bestrijding

Holistische Fysiotherapie

Kamp je met chronische (pijn)klachten en heb je het gevoel dat niemand echt naar je luistert? Ben je daardoor het vertrouwen in je lijf en in de zorg kwijtgeraakt?

Dan herken je dit vast: artsen die je van hot naar her sturen, je weet niet meer wat de mogelijkheden zijn om je beter te gaan voelen, je kampt al jaren met je (pijn)klachten waardoor je steeds minder kunt gaan doen.

Ik geloof dat chronisch niet chronisch hoeft te zijn en geloof dat er mogelijkheden zijn om je beter te gaan voelen, waar je met artsen nog nooit over hebt gesproken. Ik pak het anders aan. Door echt te luisteren en samen te zoeken naar een oplossing. Jouw verlangen op nummer 1 te zetten in plaats van de standaard protocollen.

VitaMaui is er om jou te helpen. We begrijpen hoe frustrerend het is om je beperkt te voelen in je eigen lichaam, niet te kunnen doen wat je wil doen.

VitaMaui biedt specialistische trajecten met aandacht voor zowel de fysieke als mentaal-emotionele gevolgen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in Cupping, Dry needling, bindweefseltechnieken, Epiphora methode, ademcoaching en aromatherapie. Door een combinatie te maken van alle verschillende technieken en op verschillende niveau’s te werken, kun je ommekeer krijgen in jouw chronische klachten. Of dat nu is het verminderen van klachten of het voorkomen van verergering. 

11
Wil je nu echt blijvend je klachten verminderen?

Start vandaag, begin morgen!

1. Maak een afspraak

Loop niet langer door met jouw klacht(en) een maak een afspraak. We streven ernaar om je de volgende werkdag te kunnen helpen.

2. Aan de slag met de VitaMaui methode

In de behandelingen richten we ons niet op symptoombestrijding, maar het aanpakken van de echte, diepe onderliggende oorzaak. We combineren fysiotherapeutische technieken met aanvullende tools waaronder Cupping en Dry Needling en ademwerk.

3. Ervaar het verschil

Ervaar wat een bredere, holistische aanpak voor jou te bieden heeft. Het doel is om meer vertrouwen in je lichaam te krijgen en de mogelijkheden die voor je openliggen. Zowel qua ‘herstel’, verbetering, vertraging als op gebied van werk, steentje bijdragen, sporten, bewegen, je rol in het gezin etc. 

Ervaringen

Wat vinden anderen van VitaMaui
 • Al bij het eerste contact met Maureen, gaf zij mij het gevoel dat haar aanpak voor mij zou kunnen werken.
  Mijn doel was zonder fysieke problemen dagelijks te kunnen wandelen en fietsen. Ik heb altijd aan sport gedaan maar kreeg steeds meer last van vooral pijnlijke pezen en spieren. Ik raakte steeds meer beperkt. In het reguliere circuit liep ik vast.
  Maureen heeft met haar frisse, natuurlijke houding en haar no-nonsense aanpak (als jij je oefeningen niet doet, zoek dan maar een andere behandelaar) mij enorm geholpen en gemotiveerd om mijn doel te bereiken.
  Maureen is geen wonderdokter, maar wel een pareltje onder haar vakgenoten.
  Zij creëert een gevoel dicht bij je staan, steunt en adviseert je op welke manier ik vitaal met mijn leven verder kan gaan.
  Maureen succes met je praktijk. Jij kunt het.

  Henk
 • Maureen is een gezellige en spontane vrouw die zegt waar het op staat.
  Kijkt verder dan het probleem en pakt de oorzaak aan met een goed resultaat …een aanrader.
  Corrie
 • Ik ben fantastisch geholpen. Ik had enorm veel last van mijn nek waardoor ik niet meer kon werken. Maureen weet precies waar de pijn zit en heeft gouden handjes. Binnen een mum van tijd was ik weer aan het werk!

  Gert
 • Maureen is een geweldige meid! Leuk, jong, enthousiast, kundig, en blijft zich ontwikkelen waardoor zij steeds haar expertise verbeterd! Goed geholpen bij mijn nek en schouder klachten!

  Nathalie
 • Maureen Otten is betrokken en luistert naar je klachten . Ze heeft me goed begeleid!

  Barbara
Holistisch leefstijl traject

Ik wil blijvend veranderen!

11
Fysiotherapie Naaldwijk: 9 maanden traject

Het complete traject om vertrouwen in je lijf terug te winnen, weer mogelijkheden te zien en om te kunnen doen wat jij het allerliefst doet.

Holistische Fysiotherapie Naaldwijk – Herstel kracht en vertrouwen in Je Lichaam

Ontdek het 9 maanden durende traject dat je helpt om het volledige vertrouwen in je lichaam terug te winnen, je horizon te verbreden en te kunnen genieten van datgene wat je het liefste doet. Kun je je dit voorstellen?

Stel je eens voor dat je weer moeiteloos kunt functioneren en ten volle kunt leven. Je hebt de vrijheid om te doen wat je wilt, want je vertrouwt op je eigen lichaam en alle mogelijkheden die voor je liggen. Je voelt je energiek, in staat om te sporten, te werken en voor je dierbaren te zorgen.

Het lijkt misschien onbereikbaar op dit moment, en dat is begrijpelijk en frustrerend.

Het kernprobleem is dat door de pijn of beperkingen die jouw klachten met zich meebrengen en de versnipperde zorg die je tot nu toe hebt ervaren, het vertrouwen in je lichaam en de daarmee verbonden mogelijkheden verloren zijn gegaan.

Laat ons je helpen om de controle over je leven terug te krijgen. Bij VitaMaui bieden wij een effectief traject aan dat je lichaam en geest zal versterken, zodat je weer kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Dit wil ik!

Dit mag je verwachten:

Leefkracht: Terug naar Vertrouwen en Vitaliteit bij Chronische Klachten

1x €2400 of €275 per maand
9 maanden traject: Leefkracht
 • Gratis intake om inzicht te krijgen in het traject en inventarisatie van jouw obstakels en verlangens.
 • Uitgebreid assessment waarin we de balans opmaken, een persoonlijk plan maken, mogelijkheden bespreken, je verlangens in kaart brengen (90 min)
 • Holistisch bloedonderzoek (meer dan 100 waarden gemeten)
 • Uitgebreid persoonlijk rapport n.a.v. bloedonderzoek
 • Leefstijl advies plan 
 • 10 live sessies waarin we werken aan gezondheid op basis van je persoonlijke plan (90 min)
 • Combinatie van o.a. fysiotherapie, dry needling, cupping, mindset, ademwerk, essentiële oliën en leefstijlcoaching
 • Online cursussen over ademhaling, slaap, voeding, beweging, stress, ontspan- en beweegoefeningen
 • Persoonlijke support van Maureen via whatsapp, telefoon, online omgeving
 • Een deel van je investering is terug te krijgen via je zorgverzekering als je verzekerd bent voor fysiotherapie. Je kunt uitgaan van minimaal €144 tot maximaal €594, afhankelijk van je zorgverzekeraar en je polis. Plan voor meer informatie een gratis intake in. 
Gratis intake inplannen

Blijf op de hoogte van al mijn events

Ontvang tips&tricks hoe je elke dag een beetje beter kan worden