Over VitaMaui

VitaMaui

Hoe is het ontstaan?

Maureen Otten, onder vrienden en familie bekend als “Maui,” is gepassioneerd en heel vakkundig in haar werk. Haar jeugd werd gekenmerkt door vele opgelopen blessures tijdens haar carrière als professioneel wakeboarder. Dit keerpunt leidde niet alleen tot een verschuiving in haar carrièrepad, maar ook tot een diepgaande innerlijke reis die uiteindelijk leidde tot het opzetten van haar eigen bedrijf, VitaMaui.

Gedurende de tijd dat Maureen herstelde en regelmatig fysiotherapie onderging, werd ze geïnspireerd door het empowerende gevoel van begeleiding en ondersteuning die ze ontving. Ze zag de impact van herstel op haar eigen leven en besloot dat ze anderen wilde helpen op hun eigen reis naar herstel en persoonlijke groei. Deze drijfveer leidde haar naar de wereld van fysiotherapie, waar ze al snel besefte dat het aanpakken van symptomen slechts een oppervlakkige benadering was van de complexe onderliggende oorzaken van fysieke uitdagingen. Al snel zag ze dat er meer meespeelt dan die pijnlijke spier of dat stijve gewricht.

Gedreven door een diepe wens om mensen ECHT te helpen, besloot Maureen haar horizon te verbreden. Ze dook diep in gebieden zoals ademhaling, stressmanagement, voeding, slaap en mindset. Deze brede kennisbasis stelde haar in staat om haar patiënten te begeleiden naar echte verbetering van de klachten en meer welzijn, en zo ontstond het concept van VitaMaui.

11
11
VitaMaui

Chronisch ziek hoeft niet chronisch te zijn

Er zijn veel mensen die de handdoek in de ring gegooid hebben als het aankomt op hun eigen gezondheid. Ze geloven niet dat het nog beter wordt dan dit en zijn hun diagnose gaan leven. De zorg stuurt je van hot naar her en je raakt het vertrouwen in je eigen lichaam en de mogelijkheden kwijt.

Maureen gelooft dat er altijd wel iets te verbeteren is. Zolang er voldoende aandacht en tijd is om echt te luisteren naar jouw verlangens en wensen, kunnen we samen een plan maken.

Genezing en/of vooruitgang heeft niet alleen betrekking op het fysieke, maar ook op het emotionele, mentale en spirituele welzijn van elk individu. Haar benadering combineert positiviteit, plezier, avontuur, eerlijkheid, passie en integriteit om haar klanten te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Binnen VitaMaui werkt Maureen nauw samen met haar cliënten om hen te begeleiden bij het ontdekken van hun innerlijke kracht en het creëren van een gezonde balans in alle aspecten van hun leven. Ze biedt hen de tools en inzichten om hun eigen reis van herstel te omarmen, en daarmee hun gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren.

Maureen heeft de overtuiging dat door het cultiveren van een positieve mindset, het aanpakken van stressoren, het omarmen van gezonde gewoonten en het ontwikkelen van veerkracht, iedereen in staat is om een leven te leiden dat wordt gekenmerkt door vitaliteit en vervulling.

Maureen is een bron van inspiratie voor degenen die streven naar transformatie en groei. Haar toewijding aan het creëren van impact en het aanmoedigen van anderen om hun eigen reis van persoonlijke ontwikkeling te omarmen, is een bron van inspiratie voor velen.

Betekenis VitaMaui logo

De varen in het logo van VitaMaui is afkomstig uit de Maori cultuur. De Maori uit Nieuw-Zeeland gaven een diepere betekenis aan het uitrollende varenblad, de zogenoemde Koru. De Koru geeft de kracht van het varenblad weer, die zich ieder jaar opnieuw uitrolt. Het staat symbool voor positieve verandering, een nieuw leven en groei, puurheid, kracht en vitaliteit. Durf jij je, net als het varenblad, te ont-wikkelen? En ben je klaar voor groei, kracht en vitaliteit?
11

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang tips&tricks hoe je elke dag een beetje beter kan worden