Samenwerkingen

Om jou de beste zorg te kunnen leveren.

Bekijk hieronder de samenwerkingspartners van VitaMaui.

11

Samenwerking VROUW Fitness Boutique

Op maandag en woensdag is VitaMaui aanwezig op de locatie van VROUW Fitness Boutique. Dé sportschool in het Westland voor vrouwen. Bij deze boutique kun je terecht voor ‘gewoon lekker fit worden’ maar ook voor specifieke 1-op-1 trainingen en programma’s.

VROUW richt zich specifiek op vrouwen en erkent de cruciale rol van bekkenbodemspieren, hormonale schommelingen (zoals tijdens de menstruatie en menopauze), zwangerschap en het herstel na de bevalling. Daarom besteden ze tijdens jouw trainingen extra aandacht aan deze aspecten.

Daarnaast is Danique PowerMama trainer, zij kan je dus uitstekend begeleiden in de fysieke voorbereiding op en herstel na de zwangerschap. 

Meer informatie over VROUW vind je hier.

11

Verloskundige Praktijk ZOË

Ben je zwanger en opzoek naar een fijne verloskundige praktijk? Neem dan eens een kijkje op de website van ZOË.

Verloskundige Praktijk ZOË is een kleinschalige Verloskundige Praktijk met een hecht team van twee vaste verloskundigen. Zij hebben gekozen voor een kleinschalige praktijk, waarbij persoonlijke aandacht vanzelfsprekend is. 

Elke zwangerschap en bevalling verloopt anders. Iedere vrouw beleeft dat op haar eigen manier. Zij vinden het belangrijk dat we tijdens de zwangerschap een vertrouwensband met je opbouwen, zodat je voelt dat alles bespreekbaar is. Wanneer de zwangerschap anders verloopt dan je gehoopt had, kunnen wij hierin ook een belangrijke rol spelen. We bieden steun en begeleiding.

Meer weten? Kijk op de website van ZOË

11

Ook geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.