11

Maureen Otten

Oprichter VitaMaui

Maureen is de oprichter van VitaMaui. 

Als kleine meid was ik altijd al bezig met beweging, sport en voeding. Maar ook met blessures, hoofdpijn en weinig energie. Het menselijk lichaam heeft me altijd geboeid dus ik ging fysiotherapie studeren. Mijn passie ligt echt bij het helpen van mensen op het gebied van gezondheid. 

Na jarenlange ervaring als fysiotherapeut besloot ik het roer om te gooien. Ik ging me verdiepen in holistische, integrale leefstijl geneeskunde. 

Mensen kennen mij als een energieke alleskunner maar thuis stortte ik vaak in. Waar kwamen die energie dips vandaan, had ik bepaalde tekorten? Wanneer ik besloot om mijn gezondheid weer even aan te pakken leefde ik een tijdje erg streng, waarna ik weer terug viel in oude patronen. Dat werkt niet. 

Ik bedacht de ‘Elke dag een beetje beter’ methode waarbij mensen iedere dag een klein beetje investeren in hun vitaliteit. Deze methode voorkomt terugvallen in oude patronen omdat het zo simpel is om iedere dag 1 ding te doen waar je gezonder van wordt. Ik gun iedereen om te floreren in een vitaal lichaam.

 

Skills

Fysiotherapie100%
Ademwerk100%
Voeding, beweging, ontspanning100%
Bloedtesten en lichaamsmetingen100%

Contact Info

Telefoon : (+31) 6 41 70 56 84
Email : info@vitamaui.nl